Aptarimas:Creative Commons

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Creative Commons licensijos sąlygos[redaguoti vikitekstą]

Lietuviškoje Vikipedijoje Creative Commons licensijos neišpildomos, o Lietuva nėra tarp šalių, kuriose galioja ši licensija.

Creative Commons licensija numato autorių pasirinkimo teisę, kuri lietuviškoje Vikipedijoje nesuteikiama.

nelabai supratau, ką tuo norėta pasakyti. Taip licencijos tekstas neišverstas ir nepriderintas 100 procentu su lietuviška teise, bet tai ne lietuviškos vikipedijos problema, o greičiau teisininkų--Qwarc 22:09, 2009 rugpjūčio 25 (EEST)

Niekšybės paslaptis[redaguoti vikitekstą]

Prašau nedelsent išimti mano išverstas straipsnio dalis:

Teisės-Moduliai Licencijų grupavimas

jei nesiekiate juridinių pasekmių.

Keistuolis Keistuolis 14:42, 2009 rugpjūčio 27 (EEST)

Sveiki, malonu,kad prisidedate prie Vikipedijos kūrimo. Lietuviška Vikipedia yra Wikimedia Foundation projekto dalis, kompanijos regstruotos Jungtinių Amerikos Valstijų teritorijoje, kurios serveriai fiziškai randasi JAV ir jai yra taikomos JAV autorinių įstatymų normos. Talpindami tekstą į lietuvišką Vikipedijos dalį jūs sutinkate su Wikimedia Foundation naudojimo sąlygomis, tai kad tekstas pateikiamas lietuvių kalba nepadaro jo Lietuvos autorinių ir gretutinių teisių įstatymo saugomų objektu. Naudojimo sąlygos numato, kad bet koks tekstas patalpintas į Vikipedia projektą gali būti kopijuojamas, dauginamas ar keičiamas. Justass 15:09, 2009 rugpjūčio 27 (EEST)

Jusu atsakymas yra "cinizmo virsune"! JAV yra taikomos JAV autorinių įstatymų normos, tame tarpe ir Creative Commons normaos! Todel ir Jus neturite jokio juridinio pagrindo savavaliavimui! -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo 217.227.236.80 (aptarimasindėlis) 22:08, 2 spalio 2009 (EEST)[atsakyti]