Aptarimas:Austrija

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Ar atsiradus kategorijoms beturi prasmę tos lentelės - NATO, ES nariai, Europos valstybės - gal vietoj jų geriau būtų nurodyti atitinkamas kategorijas? Ką galvojat?

Dirgela 20:38, 30 Jun 2004 (UTC)

Na kategorijos tai šiek tiek kitokia navigavimo priemonė, be to, kol kas dar kol ne visos valstybės pradėtos kurti, kategorijos neišvardintų visų narių, tačiau vėliau tikriausiai nebebus naudos iš lentelių. Taigi siūlyčiau kol kas palikti, o papilnėjus enciklopedijai išmest.Knutux 05:34, 1 Jul 2004 (UTC)

"Kaip ir kaimyninė Šveicarija, ji yra žemyninė valstybė, neturinti išėjimo į jūrą." Kodėl būtent Šveicarija išskirta, juk dauguma Austrijos kaimynų - Čekija, Slovakija, Lichtenšteinas ir gali but, kad ir Slovėnija yra žeminynės valstyvės ir neturi išėjimo prie jūros. --dimtryy 20:02, 2008 rugsėjo 19 (EEST)

"Žymūs šių laikų Nobelio taikos premijos lauriatai yra Elfriede Jelinek, Peter Handke ir Daniel Kehlmann." Piktintis tikrai yra dėl ko!!! Austrija iki šiol turi vieną vienintelę Nobelio LITERATŪROS premijos laureatę - Elfriede Jelinek.