Aptarimas:Augalai (reikšmės)

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.
(Nukreipta iš puslapio Aptarimas:Augalai)

Na su šiuo disambig kvailokai gaunasi - yra 788 nuorodos, iš kurių spėju kad nei viena nerodo į kaimą, visos į augalų karalystę, taigi reikėtų daryti šitą nukreipiančiuoju. knutux 14:10, 24 Balandžio 2006 (EEST)

Priminimai sau. Reikia pertvarkyti pasikeitusią pataisūnų sistematiką ir Lietuvos rūšių priklausomumą šio skyriaus klasėms.

Algirdas 19:38, 30 Balandžio 2006 (EEST)

Nepatinka man naujoji straipsnio versija :([redaguoti vikitekstą]

Senesnioji, su viršuje išdėstytais skyriais, buvo daug patogesnė. Dabar labai sunku ilgame sąraše rasti reikiamą straipsnį.

Viktė

Naujoji versija jau apima beveik visas grupes, o senojoj to nebuvo. Enciklopedija plečiasi, ir tai natūralu. Algirdas 17:48, 6 Gegužės 2006 (EEST)

Tuo labiau vertėtų į smulkesnį klasifikavimo vnt. pereiti jau kitame straipsnyje (pirmame tik bendras augalų karal. aprašymas ir skyriai, po to, pasirinkus kurį nors iš jų - klasės,šeimos ir t.t.). man atrodo, kad taip patogiau. Viktė

Marchantiophyta/Hepatophyta[redaguoti vikitekstą]

Ketinau rašyti straipsnį apie kerpsamanes, ir susidūriau su neaiškumu. Biologijos vadovėlyje kerpsamanės lotyniškai pavadintos Hepatophyta, o ne Marchantiophyta. Kurį pavadinimą geriau naudoti?