Aptarimas:Armin van Buuren

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kategorija: Nesutvarkyti straipsniai[redaguoti vikitekstą]

Aš nesuprantu kas jum čia nesutvarkyta? Juk išverčiau žodis į žodį, eilutė į eilutę iš angliškos versijos, ten viskas gerai, o jums čia kažkas blogai. -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Trance (aptarimasindėlis)

Čia ne mums nesutvarkyta, jums irgi. Kad ir pvz tokie "formatavimai" kaip class="hiddenStructure{{{paveikslėlis}}}" ar "{{{kilmė|[[Gruodžio 25]], [[1976]], [[Leidenas]], [[Olandija]]}}}" - aiškiai iš kažkur (infolentelės šablono?) kopijuota nesuprantant - visokie {{{kint}}} išsireiškimai naudojami tik šablonuose. Taigi, viską reiktų perdaryt, jei po teisybei - reiktų naudoti šabloną. Kitas netvarkytas dalykas - datos anglišku stilium (lietuvių kalboje nerašoma "mėnuo diena, metai"), tas pats ir su miestais ("miestas, šalis" įprastą anglams, bet ne lietuvių kalboje). Dar vienas kliūnantis dalykas - ne visur išlaikomas enciklopedinis stilius (pvz., rašoma šiuo metu, kai reikia rašyti XXX metais, nes "šiuo metu" yra labai jau nefiksuotas laikmetis). knutux 12:28, 2007 Balandžio 18 (EEST)
Tai jeigu jums netinka tas šablonas, tai kam jis patalpintas šitoj vikipedijoj? Aš jį paėmiau iš http://lt.wikipedia.org/w/index.php?title=%C5%A0ablonas:Infobox_grup%C4%97&action=edit -- šis nepasirašytas komentaras buvo paliktas naudotojo Trance (aptarimasindėlis)
Tai tas ir blogiausia, kad paėmei, o reikėjo jį panaudoti - šablonai tam ir kuriami, kad juos straipsniuose naudoti (ne kopijuoti), tad ką nors pakeitus šablone, visų straipsnių vaizdas pasikeičia vienodai. Žr naudojimo pavyzdžių [1]. knutux 12:39, 2007 Balandžio 18 (EEST)