Šablono aptarimas:Stub

Page contents not supported in other languages.
Straipsnio aptarimas iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos.

Kažkuriame straipsnyje kilo klausimas, kur geriau dėti {{stub}} - prieš lenteles ar po. Dabar pažiūrėjus, tai pas mus nėra griežtos tvarkos, nežinia ar tai yra gerai - valstybių straipnsniuose dedama po pirmos pastraipos (naujuose straipsniuose, senuose - kaip papuola), kituose straipsniuose dedama arba pačiam gale arba prieš lenteles, kai kuriuose per vidurį (tuose, kur sutvarkyta iki kažkurios vietos). Taigi, gal kas nors sugalvos nuoseklų būdą kur logiškiausia dėti tas nebaigtumo žymes??? Knutux 05:14, 21 Gru 2004 (UTC)

Tai šį klausimą aš ir iškėliau, iš tiesų reikėtų mums nuspręsti ir laikytis vieningos pozicijos - norisi kad viskas gražiau ir dailiau atrodytų. Tai kur dedam??? Man norisi pabaigoj, po visais tekstais ir užrašais. Algirdas 06:00, 21 Gru 2004 (UTC)
Na aš tai tikrai žinau, kad viduryje nesolidu, taigi reikia arba pačio pradžioj arba pačiam gale, tikriausiai galas visgi priimtinesnis variantas. Knutux 06:29, 21 Gru 2004 (UTC)
Aš manau, kad reiktų dėti pabaigoje, o pradžioje tik tais atvejais, kai parašyti tik kelis sakiniai, o po to eina neužpildytas šablonas - neužpildyta lentelė arba būsimų skirsnių pavadinimai. Tokiu atveju būtų aišku, kad po pirmų kelių sakinių vertingos informacijos straipsnyje nebėra. Dirgela 08:07, 21 Gru 2004 (UTC)

Gal kas gali pasakyti, kas per nesąmonė čia padaryta - visi detalesni šablonai susieti su šiuo. Dabar anuose neina nei paveiksliukų patvarkyti, kuriu dauguma per dideli, arba negražūs. Hugo.arg 00:53, 2007 Liepos 20 (EEST)

Na aš irgi galiu taip pat nepagarbiai išsireikšti - kas čia per nesamonė, jei kiekvienas atskirai būtų parašytas? Vieningas šablonas reikalingas, kad visi kiti atrodytų vienu stilium, kuris, beje, yra parametrizuojamas - gali keisti paveikslėlio dydį, kategoriją, paveikslėlį, net tekstas gali būti rodomas keliais skirtingais variantais. Jei kažkokio parametro trūksta, visada galima pasiūlyt, o ne užsipulti. knutux 09:21, 2007 Liepos 20 (EEST)
Jei nemoki kažko patvarkyti reikia taip ir sakyti, o ne šaukti, kad šablonas blogas :) --Dirgela 07:26, 2007 Liepos 24 (EEST)

Atstatau normalų dydį 48px, nes kai kurių pav. nesimato, dauguma geriausiai žiūrisi prie tokio 48px dydžio. Jei nesimato ar perdidelis, kuris nors vienas pav. galima pakeisti (sumažinti ar padidinti) jo dydį. Tam reiktų naudoti size parametrą pvz., size=40px, o ne keisti visų pav. default dydį.--Atlantas 12:34, 2007 liepos 30 (EEST)

Kodėl vienų naudotojų keitimai yra viršesni, nei kitų? Ir jie atmetinėjami net nepateikus komentaro? Aš čia nepiktai, bet kodėl, Hugo.arg manai, jog tavo pakeista žalia spalva geriau už mano 2 px? truputį nervina tokie karai, juoba, kai jie nekomentuojami :) – Andrius, 11:57, 2008 sausio 28 (EET)

Dėl šablono rėmelio ir atnaujinimo[redaguoti vikitekstą]

Galbūt pats metas atnaujinti {{Stub}} ir su juo susijusius ir išvestinius straipsnių nebaigtumo šablonus? Manau, jog daug kas pritars, jog šiems šablonams rėmelis nėra būtinas (kitose Vikipedijose nenaudojamas irgi), be to, jis nedera prie pačios straipsnio ir dažnai yra paliekami nereikalingi tarpai ir susilietimai su kitais {{Navbox}} šablonais, pavyzdžių pilna galima rasti čia: [1].--Zygimantus (aptarimas) 00:51, 4 kovo 2016 (EET)[atsakyti]